Sprogimas

Migracijos departamento klientai Šalčininkuose bus aptarnaujami naujose patalpose

Migracijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos klientus Šalčininkuose (Architekto g. 4.) pasitiks atnaujintose patalpose. Liepos 27 d. įvyko oficialus patalpų atidarymas.

Šia proga Šalčininkuose apsilankęs ir atidaryme sveikinimo žodį taręs vidaus reikalų viceministras Tautvydas Tamulevičius džiaugėsi besikeičiančia įstaigos teikiamų paslaugų kokybe.

„Svarbu tai, kad dabar klientai aptarnaujami greičiau ir patogiau, o darbuotojams sudarytos geresnės sąlygos tai daryti. Po pernai įvykusios migracijos funkcijų pertvarkos, radus sinergiją tarp anksčiau šią veiklą vykdžiusių skirtingų institucijų, Migracijos departamentui regionuose atsirado galimybė po truputį keltis į naujas patalpas, plėsti savo paslaugų spektrą – šiemet dar keliuose miestuose planuojame kilstelėti klientų aptarnavimo kokybę į aukštesnį lygmenį, renovuojant ar įsikuriant naujose patalpose“, – sakė vidaus reikalų viceministras.

„Teikti kokybiškas paslaugas klientams yra vienas svarbiausių mūsų tikslų, – viceministrui pritarė Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė. – Atsižvelgdami į klientų poreikius, jas nuolatos tobuliname ir pasiektu klientų aptarnavimo lygiu šiandien galime didžiuotis. Naudodamasi proga norėčiau padėkoti Vidaus reikalų ministerijai bei mūsų įstaigos partneriams, ypač Turto bankui, padėjusiems ir padedantiems mums toliau sėkmingai kurtis ir atsinaujinti. Su nauja pradžia sveikinu Vilniaus skyriaus kolektyvą ir Šalčininkų darbuotojus, tikėdamasi, kad dirbti naujose patalpose bus patogu ir malonu.“

Migracijos departamentas primena, kad klientai Šalčininkuose, Architekto g. 4, aptarnaujami pirmadieniais–ketvirtadieniais 8.00–11.30 val., 12.15–17.00 val., penktadieniais 8.00–11.30 val., 12.15–15.45 val.

Nuo praėjusių metų liepos 1 d. Migracijos departamentas tapo pagrindine migracijos paslaugas teikiančia įstaiga Lietuvoje. Departamentas pertvarkytas konsolidavus trijų institucijų (Policijos departamento, Valstybės sienos apsaugos tarnybos ir Migracijos departamento) išteklius ir funkcijas.

Vidaus reikalų ministerijos informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode