Parama dėkojame




Vaikai glėbiais dovanojo džiaugsmą Mažeikių rajono savivaldybės ir kitų įstaigų darbuotojams!

 

         Birželio 20 d. BĮ Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnybos Vaikų dienos centro vaikai atsiliepė  į Lietuvos Respublikos aplinkos viceministro Lino Jonausko raginimą skinti lubinus, taip užkertant kelią jų plitimui. Priskynę glėbius mėlynažiedžių lubinų, vaikai nutarė šias gražias lauko gėles padovanoti.

Nešini puokštėmis jie aplankė Vaikų dienos centro kaimynus - Mažeikių pirminės sveikatos priežiūros centrą, UAB "Sveikata šeimai", Pedagoginę psichologinę tarnybą, Visuomenės sveikatos biurą, "Vingiorykštės" vaistinę, "Medea" kliniką, saloną FUJI, R. Jokūbienės IĮ kanceliarinių prekių parduotuvę, taip atsidėkodami už anksčiau ištartą gerą žodį, paramą Vaikų dienos centrui, bendradarbiavimą. Su likusiais lubinų glėbiais vaikai nuvyko į Mažeikių savivaldybę. Čia lauko gėlėmis apdovanojo vicemerę Ireną Macijauskienę, Sigutę Bernotienę, mero patarėją Vygandą Povilą Ostrauskį ir administracijos direktorių Bronių Kryžių bei kitus savivaldybės darbuotojus. Visi džiaugėsi netikėtu vaikų vizitu ir puokštėmis, domėjosi, kokia proga juos nudžiuginti nusprendė mažieji, mainais vaikus vaišino skanumynais.

       Lubinų skynimas - ne tik pagalba gamtai, bet ir proga nudžiuginti žmones, kuri nieko nekainuoja. Vaikams labai patiko skinti ir dovanoti lubinus, tad tikimės, kad ir sekančiais metais įgyvendinsime šią idėja bei pakviesime ir kitus Mažeikių miesto gyventojus prisijungti prie šio sumanymo. Dovanoti džiaugsmą - labai smagu!

Parengė socialinė darbuotoja Renata Didžiulienė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode